CEO konferencija Sarajevo

Jeste li spremni za najočekivaniji događaj za mlade? CEO (Career and Entrepreneurship Opportunities) predstavlja godišnji događaj koji povezuje mlade sa uspješnim ljudima koji ih pozitivnim primjerima motivišu na proaktivan pristup preduzetništvu i razvoju karijere razbijanjem mitova o uspjehu i usvajanjem novih znanja i vještina.

 

 

 

Tražeći način da se mladi u Bosni i Hercegovni i regiji motivišu u zauzimanje proaktivne uloge kada je u pitanju njihov profesionalni razvoj, istovremeno gradeći most između akademske i poslovne zajednice, CEO organizacija došla je na ideju kreiranja projekta, za koji sada ponosno ističe da je jedan od najznačajnijih projekata za mlade u regiji.

 

 

 

 

 

 U pitanju je konferencija za mlade na kojoj će se održati niz aktivnosti, koje služe za poboljšanje prakse mladih i sticanje svijesti o zivotu mladih u BiH i kako se negativne stvari mogu promjeniti u pozitivne.

 

 Odlika CEO konferencije je stalni napredak i rad na usavršavanju na svim poljima, znajući da je to jedini način za postizanje rezultata i ostvarivanje ciljeva. Takvu poruku žele prenijeti učesnicima. Želimo zajedno pomjerati granice.

 

 

Povezuju mlade iz pet država naše regije, vrhunske stručnjake iz svojih oblasti, neke od najuspješnijih kompanija, te državne ekonomske fakultete iz gradova u kojima se održava CEO konferencija. Ovo je idealna prilika da upoznate neke od njih i steknete kontakte koji će vam biti od koristi u budućnosti.

 

 

Takođe u timu uvijek vlada vrhunska atmosfera. Ništa drugačije nije ni na  konferencijama. Pridružite se i uvjerite se sami. 

 

 

 

 

 

 

 

"CEO konferencija je jedinstveno iskustvo koje mladima pruža priliku da promjene svoju viziju budućnosti u Bosni i Hercegovini"

 

 

Misija CEO konferencije je okupljati mlade i najuspješnije pojedince iz Bosne i Hercegovine i regije, koji dijele svoja životna i poslovna iskustva, uspone i padove, ideje i znanje u kontekstu različitih disciplina: razvoja karijere, preduzetništva, tehnologije i motivacije.
 

 

Više saznajte na: http://www.ceokonferencija.com/

Facebook event:  https://www.facebook.com/events/1703100139959099/